Lepo pozdravljeni!

Podjetje Mikrozelenje Šebenik, d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik) objavlja Pravno obvestilo z namenom informirati te o načinih in možnostih zbiranja podatkov o tebi in o uporabi teh podatkov. Pravno obvestilo lahko prebereš na spletni strani; povezava je v spodnjem delu strani spletnega mesta, pod povezavo Splošni pogoji.
Struktura spletnega mesta Mikrozelenja Šebenik, d.o.o. je takšna, da za osnovno rabo – pregledovanje vsebin – uporabnik ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnih koli osebnih podatkov.
Naši prodajni pogoji so v skladu z zakoni in s poštenim poslovanjem. Kar je tudi pomembno, tako za nas kot za naročnika: če niste zadovoljni s prejetim mikrozelenjem ali pšenično travo, ti bomo pripeljali ustrezno nadomestilo v najkrajšem možnem času. Če pa še vedno ne boste zadovoljni z nami, ti garantiramo vračilo denarja. Ker so naša živila sveža, reklamacije upoštevamo v prvih dveh dneh od dostave. Za vse ostale (nesveže) artikle, je možnost vračila 15 dni od datuma nakupa (neuporabljenih).

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Mikrozelenja Šebenik, d.o.o. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT), s priporočili GZS in z mednarodnimi kodeksi e-poslovanja. Spletna trgovina mikrozelenje.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku ali pravni osebi. Upravitelj je Mikrozelenje Šebenik, d.o.o. Uporabnik je oseba, ki uporablja sistem, torej kupec v spletni trgovini mikrozelenje.si. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine mikrozelenje.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom/kupcem. Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven svoje poklicne ali pridobitne dejavnosti. Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja, objavljene na tem spletnem mestu, in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na tem spletnem mestu. V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.
Pred nakupom je potrebna registracijo v spletni trgovini. Uporabnik s tem pridobi uporabniško ime in geslo, ki ga izbere sam. Če je potrebna sklenitev pogodbe za pravne osebe ali fizične osebe, je ta v slovenskem jeziku, po potrebi pa tudi v angleškem. Kupec se mora pred nakupom strinjati s splošnimi pogoji, ki so tudi po sklenitvi pogodbe dostopni na spletnem mestu mikrozelenje.si in v poslovni enoti podjetja, na naslovu Obrtniška ulica 2a, 1353 Borovnica.

Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra);
2. kontaktne naslove za hitro in učinkovito komunikacijo (e-poštni naslov in telefonske številke);
3. bistvene značilnosti izdelkov in storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in z garancijami);
4. dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku);
5. pogoje dostave izdelkov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave);
6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza;
7. način plačila in dostave;
8. časovno veljavnost ponudbe;
9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe; poleg tega tudi informacije o tem,  koliko stane kupca vračilo izdelka;
10. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Načini plačila
Spletna trgovina mikrozelenje.si omogoča naslednje načine plačila:

 • Bančno nakazilo po ponudbi/predračunu z nakazilom na račun podjetja Mikrozelenje Šebenik, d.o.o., Breg pri Borovnici 42a, 1353 Borovnica, Banka: TRR: SI56 6100 0000 8583 004, Delavska hranilnica d.d.
 • Možno je plačilo z gotovino ob osebni naši dostavi v primeru svežih izdelkov (mikrozelenja, svežega jedilnega cvetja, divjih rastlin ) ali ob osebnem prevzemu; ali ob prevzemu po pošti.
 • Pravne osebe lahko poleg gotovine plačujejo tudi z odlogom plačila na račun podjetja. Za plačevanje z odlogom se mora kupec predhodno dogovoriti s podjetjem Mikrozelenje Šebenik, d.o.o. Vse informacije kupec prejme na telefonski številki 040-713-041, na e-naslovu [email protected] ali na spletni strani www.mikrozelenje.si.
 • plačilo s Paypal-om, ob tem se obračuna 3% + 0,4€
 • plačilo s karticami (preko sistema Stripe)

Cene/veljavnost ponudbe
Vse cene so v evrih in vključujejo DDV (9,5 ali 22 %). Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno. Pri prodaji veljajo cene, ki jih uporabnik/kupec potrdi ob naročilu v spletni trgovini oziroma ob prejemu naročila po drugih poteh (npr. telefonsko ali pisno naročilo). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila na navedene načine plačila, pod navedenimi pogoji. Cene, navedene na spletnem mestu, ne vključujejo stroškov poštnine.

Veljavnost akcijske ponudbe
Roki veljavnosti akcijske ponudbe so navedeni ob sami akcijski ponudbi.

Postopek nakupa (potek naročanja) na spletnem mestu mikrozelenje.si:

 • registracija uporabnika/kupca (potrebna samo prvič);
 • prijava uporabnika/kupca;
 • izbor izdelkov;
 • oddaja naročila;
 • obdelava naročila;
 • dostava

Registracija uporabnika
Za uporabo spletne trgovine se mora uporabnik najprej registrirati (samo prvič). Ob registraciji vnesete naslednje podatke:

Podatki za prijavo
Uporabniško ime, geslo in prikazno ime.
Podatki o kupcu
Ime in priimek, e-poštni naslov in telefonska številka.
Pravne osebe navedejo tudi naslednje: ime podjetja, ID-številko za DDV ter, ali so davčni zavezanec ali ne.
Naslov za račun
Ulica, hišna številka, poštna številka in ime pošte.
Naslov za dostavo
Ulica, hišna številka, poštna številka in ime pošte.

Uporabnik jamči, da so podatki v uporabniškem računu resnični in točni. Vse spremembe podatkov v uporabniškem računu je uporabnik dolžan dopolniti oziroma popraviti sam, in sicer v rubriki Moj račun > Moji podatki.

Spletna trgovina si pridržuje pravico preveriti vsakega uporabnika ob njegovem prvem oddanem naročilu, in sicer s klicem na telefonsko številko, navedeno v uporabniškem računu.
Kupec izbere vrsto, velikost in količino izdelkov. Pred oddajo naročila pregleda nakupovalno košarico, vnese morebitne popravke in potrdi naročilo. Po potrditvi nakupa se uporabniku prikaže ponudba.
Uporabnik odgovarja za podatke, posredovane med postopkom naročanja. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova.
Po oddaji naročila uporabnik prejme ponudbo po elektronski pošti.

Pregled dosedanjih nakupov
Uporabnik lahko pregleduje svoje nakupe v rubriki Moj račun > Moja naročila. Tam lahko pregleda številko naročila, datum naročila, datum zadnje spremembe te, stanje in znesek naročila. S klikom na posamezno naročilo pa lahko pregleda podrobnosti tega.

Popravljanje in preklic oddanih naročil
Uporabnik lahko napačno naročilo prekliče ali popravi tako, da pošlje elektronsko sporočilo s preklicom ali popravkom naročila na naslov sebeni[email protected] najkasneje v roku 60 minut od oddaje naročila.
Naročene izdelke ponudnik pošilja z lastno dostavno službo. Dostava je brezplačna na območjih mestne občine Ljubljana ter občin Borovnica, Vrhnika, Log-Dragomer in Brezovica. V dogovoru s kupcem lahko ponudnik organizira prevzem izdelkov na prevzemnem mestu.

Če kupca ob prevzemu ne bo na prevzemnem mestu, bo ponudnik izdelke pustil pred vhodnimi vrati ali na drugem dogovorjenem mestu. Ta čas se šteje za prevzemni čas in odgovornost za izdelke preide na kupca. Ponudnik bo prevzemne dokumente, ki lahko vključujejo račun, priložil izdelkom.

Po preteku dveh ur od sprejema naročila v čakalno vrsto, vendar največ do dveh delovnih dni, ponudnik pregleda naročilo, preveri zalogo ali dobavljivost in po elektronski pošte potrdi naročilo oziroma v primeru, da določeni izdelki niso na zalogi, kupca obvesti in mu sporoči čas dobave ali predlaga nadomestni izdelek. Ponudnik si pridržuje pravico, da v ta namen kupca pokliče na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik kupca obvesti o predvidenem roku dostave. Ponudnik v obljubljenem roku pošiljko zapakira in odpošlje naročeno blago z dodanim originalnim računom, morebitnimi navodili in garancijskim listom. Ko uporabnik izbere izdelek in potrdi naročilo na povezavi Potrdi naročilo odda naročilo, spletna trgovina samodejno generira ponudbo in jo skupaj s podrobnostmi naročila pošlje na uporabnikov e-poštni naslov, ki ga je posredoval ob prijavi. V nadaljevanju ima postopek naročila naslednje tri dele:

 • Naročilo ima stanje prejeto: po uspešni oddaji naročila kupec prejme obvestilo po e-pošti, da je naročilo sprejeto in čaka na obdelavo. Kupcu so izčrpni podatki o stanju in vsebini naročila vselej dostopni na spletnem mestu ponudnika Mikrozelenje.si v rubriki Prijava > Moj račun > Moja naročila.
 • Naročilo ima stanje v teku:
ponudnik v največ 48 urah od prevzema naročila tega pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med uporabnikom in ponudnikom je nepreklicno sklenjena, ko kupec prejme potrdilo na e-poštni naslov, da je stanje naročila “v teku”.
 • Naročilo ima stanje zaključeno: ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po e-pošti obvesti kupca. V tem delu je uporabnik obveščen o roku in načinu dostave. Ponudnik v omenjenem e-sporočilu pouči kupca tudi o roku in načinu dostave, politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam v primeru pritožbe.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga/vračilo kupnine
Uporabnik/kupec ima pravico, da v 2 dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči reklamacijo na e-naslov [email protected], če z dostavljenim ni bil zadovoljen. Ponudnik bo zagotovil menjavo izdelkov v čim krajšem času (zaradi narave izdelkov, v 2 dneh) ali vrnil celotno kupnino najkasneje v roku 15 dni. Za ostale artikle, ki niso sveži, je možnost vračila izdelkov v 15 dneh (neuporabljenih).

Dobavni rok, dostava in strošek dostave

Možna dostava svežega mikrozelenja in svežega cvetja nad 20€ po predhodnem dogovoru LE na sledeče lokacije! (vse ostale izdelke pošiljamo preko pošte):

Torek: Borovnica – Ljubljana – Medvode – Trzin – Kranj

Sreda: Borovnica – do Primorske (do Portoroža)

Četrtek: Borovnica – Kranj –  Bled – do Kranjske Gore

Petek: Ljubljana – Medvode – Trzin

Še ostale možne dostave/prodajna mesta:

 1. Dostava preko DPD/POŠTE SLOVENIJE, za vse izdelke, katere se lahko odpošlje preko njih (suho jedilno cvetje, suhi čemaž, vse za domačo vzgojo mikrozelenja, vsa semena)

2. Trgovina Zrno do zrna, Trubarjeva cesta 8, Ljubljana (porezano mikrozelenje v posodicah v hladilniku).

Če izdelka nimamo na zalogi, se sproti dogovarjamo kako naprej. Pri nesvežih izdelkih, se lahko zgodi da nam zaloga poide. V tem primeru se potrudimo, da jo dobimo na zalogo čim hitreje.
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnem mestu. Zaradi narave izdelkov je dobavljivost teh lahko omejena, tako ponudnik ne more vedno zagotoviti izdelkov po pogojih, ki so navedeni na spletnem mestu mikrozelenje.si. V redkih primerih se lahko zgodi, da vam ponudnik izdelka ne more dostaviti, ker je razprodan in ga ni več na zalogi. Ponudnik se zavezuje, da v takem primeru kupca nemudoma obvesti o tem in mu omogoči preklic oz. zamenjavo naročila.
Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, da za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.
Blago bomo dostavili na posredovani naslov. V primeru osebnega prevzema se o natančnem času prevzema dogovorimo vnaprej.

Ravnanje z izdelki
Po zakonu o Zdravstveni ustreznosti živil in izdelkov ter snovi, ki prihajajo v stik z živili, se ravnamo po načelih dobrih higienskih navad, osnovanih na sistemu HACCP v živilski dejavnosti, ki opredeljujejo, da mora biti pot takšnih izdelkov do kupca neprekinjena.

Veljavnost ponudbe
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene že vključujejo DDV (stopnja 9,5 ali 22 %). Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno. Pri prodaji veljajo cene, ki jih uporabnik/kupec potrdi ob naročilu v spletni trgovini oziroma ob prejemu naročila po drugih poteh (npr. telefonsko ali pisno naročilo). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila na navedene načine plačila, pod navedenimi pogoji. Cene, navedene na spletnem mestu, ne vključujejo stroškov poštnine. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Komunikacija
Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij, ki jih je uporabnik navedel ob registraciji v spletni trgovini.

Priprava izdelkov po potrjenem naročilu
V primeru priprave izdelkov po potrjenem naročilu se uporabnik z naročilom zavezuje, da bo naročene izdelke tudi prevzel. Od pogodbe/naročila sme odstopiti v primeru, da kakovost izdelkov odstopa od dogovorjene kakovosti.
V primeru odstopa od pogodbe, če je bila sklenjena med uporabnikom in podjetjem Mikrozelenje Šebenik, d.o.o., je uporabnik oz. podjetje Mikrozelenje Šebenik, d.o.o. dolžan v 15 dneh po prevzemu izdelkov nasprotno stran pisno obvestiti o odstopu od pogodbe. V ta namen mora natančno utemeljiti svojo odločitev.
Ponudnik se zavezuje, da bo pripravil izdelke dogovorjene kakovosti.

Arhiviranje pogodb
Če se sklene pogodba z uporabnikom, je trajno shranjena pri ponudniku Mikrozelenje Šebenik, d.o.o., Breg pri Borovnici 42a, 1353 Borovnica.

Promocijska e-sporočila morajo vsebovati naslednje:
morajo vsebovati naslednje sestavine:
1.    jasno in nedvoumno morajo biti označena kot oglasna sporočila;
2.    pošiljatelj mora biti jasno razviden;
3.    različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne.
Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih;
4.    željo uporabnika, da ne prejema oglasnih sporočil, je treba spoštovati.

S prijavo na e-novice prijavitelj soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob prijavi na    e-novice, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice itd.) na njegov e-poštni naslov.

To soglasje lahko prijavitelj na e-novice kadar koli pisno prekliče. Preklic lahko izvede na spletnem mestu ponudnika, v rubriki prijave na e-novice, kjer vpiše ime, priimek in svoj e-poštni naslov, na katerega prejema e-novice, kar vse potrdi s pritiskom gumba »odjavi«. Preklic lahko posreduje tudi na e-poštni naslov [email protected].
S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih, akcijah in zanimivostih iz naše ponudbe.

Pritožbe
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.  Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po e-pošti. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Podatki o uporabnikih
Podatke o uporabnikih, ki jih pridobimo ob registraciji uporabnikov, uporabljamo za izvajanje postopka spletnih nakupov, nudenje podpore uporabnikom, komunikacijo z uporabniki in obveščanje uporabnikov o novostih ponudnika po e-pošti. Zbrane podatke o uporabnikih, ki jih pridobimo, uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje na našem spletnem mestu in kot pomoč pri boljšem razumevanju uporabnikovih želja in potreb.
Podatki, zbrani na našem spletnem mestu, ne bodo v nikakršni obliki posredovani tretjim osebam (če ni drugače navedeno). Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretji osebi bo zahtevana uporabnikova odobritev.
Spletno mesto mikrozelenje.si uporablja piškotke za zbiranje podatkov, s katerimi vam poskušamo zagotoviti boljšo in varnejšo uporabniško izkušnjo.
Spletna stran mikrozelenje.si uporablja piškotke storitve Google Analytics, ki omogočajo zbiranje spletne statistike (število obiskov, ogledov posameznih strani, čas trajanja posameznih sej …).

Izjava o varovanju osebnih podatkov
Ponudnik, ki upravlja spletno trgovino na spletnem naslovu mikrozelenje.si, se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK, Ur. list RS, št. 43/2004) je podjetje zavezano k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine.

Podjetje Mikrozelenje Šebenik, d.o.o. za potrebe poslovanja svoje spletne trgovine zbira naslednje podatke registriranih uporabnikov:
– Fizične osebe: uporabniško ime, prikazno ime, ime, priimek, e-poštni naslov, telefonska številka, naslov za račun in naslov za dostavo.
– Pravne osebe: uporabniško ime, prikazno ime, ime, priimek, ime podjetja, ID-številka za DDV, status zavezanca oz. nezavezanca za DDV, e-poštni naslov, telefonska številka, naslov za račun in naslov za dostavo.
Po opravljenem nakupu podjetje Mikrozelenje Šebenik, d.o.o. zbira še podatke o datumu in uri nakupov ter vrsti in številu kupljenih izdelkov.
Za točnost podatkov, ki jih je uporabnik navedel ob registraciji v spletni trgovini, na odgovarjamo.

Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih podjetje Mikrozelenje Šebenik, d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Izključitev odgovornosti in varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa ter za shranjevanje osebnih podatkov, naročil in plačil. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovoren za nikakršne poškodbe računalniške/strojne opreme ali druge lastnine ter morebitne vnose virusov, ki bi lahko prizadeli uporabnikovo opremo zaradi obiska spletnega mesta, prenosov besedil, slik, podatkov. Uporabnik je prav tako sam odgovoren za varovanje svojih uporabniških podatkov in gesla. Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter ponudniku odgovarja za morebitno nastalo škodo zaradi netočnih ali neresničnih podatkov.

Spletno mesto www.mikrozelenje.si je vzpostavljeno in vzdrževano z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Mikrozelenje Šebenik, d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na njegovih straneh. Vse informacije na spletnem mestu se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti tega spletnega mesta.
V primeru sklicevanja ali povezovanja tega spletnega mesta s spletnimi stranmi, ki so v lasti tretjih oseb ali jih upravljajo tretje osebe, ponudnik ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.
Vse strani in storitve v sklopu spletnega mesta www.mikrozelenje.si se uporabljajo na lastno odgovornost. Ponudnik ne more in ne odgovarja za nikakršne poškodbe računalniške ali druge opreme in aplikacij, ki se uporabljajo za dostop do spletnega mesta www.mikrozelenje.si.

Uporabniki spletnega mesta www.mikrozelenje.si naj se zavedajo, da so kljub skrbi in nadzoru storitev možne zlorabe.
Dokumenti, dostopni preko spletnega mesta www.mikrozelenje.si predstavljajo zgolj informativni pripomoček, glede katerega se ne jamči odškodninsko ali kako drugače.

Ponudnik lahko po lastni presoji zavrne dodelitev uporabniških imen, če ta niso v skladu s pravicami prava blagovnih znamk, če so žaljiva ali drugače nesprejemljiva.

Avtorske pravice
© Copyright 2015 Mikrozelenje Šebenik, d.o.o.
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletno mesto mikrozelenje.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Obvestilo se nanaša na vstopno stran in vse podstrani spletnega mesta mikrozelenje.si.
Vsebino spletnega mesta ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršen koli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja ponudnika, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Opozorilo o nasvetih na našem spletnem mestu
Nasveti na spletni strani in podstraneh ne morejo nadomestiti strokovne pomoči zdravnika ali terapevta, in če nisi prepričan, za kakšno težavo gre, se prej posvetuj z njima. Nasveti naj ti bodo dodatna pomoč pri podpori zdravja, nikakor pa ne pozabi na iskanje vzrokov. Avtorji ne dajejo medicinskih nasvetov in ne svetujejo uporabe ali opustitve katerega koli zdravila brez posveta z lečečim zdravnikom. Vse tukaj navedene podatke in priporočila obiskovalec spletne strani uporablja na lastno odgovornost.

Pohvale, mnenje, komentarji, lepe misli in pripombe
Če bi radi delili svoje mnenje, komentarje, lepe misli ali pripombe, nam jih lahko posredujete:

Pomoč in informacije
Za pomoč in dodatne informacije sta kupcu na voljo e-naslov [email protected] in telefon 040-713-041 (od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure).
Ta Splošna določila spletne trgovine www.mikrozelenje.si pričnejo veljati s 1. 3. 2015.